Duiken is het verleggen van je grenzen. Het is een vrijetijdsactiviteit voor jong en oud waar avontuur, plezier, ontspanning en actief zijn in de overweldigende onderwaternatuur op een ideale manier samenkomen. Het doel van Duikcentrum Dolfijn is dan ook het verzorgen van professionele duiklessen op elk niveau met zeer hoge normen en uitgebreid aandacht voor de duikveiligheid.

Duikcentrum Dolfijn biedt verschillende mogelijkheden om met de duiksport in aanraking te komen:

 • Introductieduiken
  • Introductie duik van 1 uur
  • Groepsarrangement samen met je collega's of vrienden
  • Snuffelcursus bestaande uit 3 duiken van 1 uur en een stukje basis theorie
 • Basisopleidingen
  De basisopleidingen geven je het brevet om over de gehele wereld te kunnen duiken. Het begint bij het basis "Open Water Diver" brevet en loopt door tot het "Open Water Instructeur" brevet, welke je de mogelijkheid geeft om zelf duikers op te leiden.
 • Specialties
  Specialty Diver opleidingen zijn ontworpen om u op te leiden in een specifiek onderdeel van de duiksport zoals; diepduiken, Multi-level duiken, nachtduiken, nitrox duiken, grotduiken, oxygen provider, onderwater navigatie, enz. De opleidingen zijn speciaal voor duikers die zich qua kennis en vaardigheden verder willen verdiepen in één specifiek onderdeel van het duiken.

Duikcentrum Dolfijn heeft een uitgebreid assortiment eigen duikspullen die gebruikt worden bij de introductieduiken en tijdens de opleidingen tot "Open Water Diver". Ook kunnen deze duikspullen gehuurd worden als men al in het bezit is van een geldig duikbrevet. 

Voor meer informatie over de verschilllende duikmogelijkheden klik op het menu aan de linkerkant. Voor prijzen, aanmelden of het opvragen van informatie klik hier.

Heb je al een brevet en wil je toch regelmatig met ons mee duiken wordt dan lid van onze duikclub.

De Basisopleidingen en Specilaties worden gegeven volgens de IID richtlijnen. Klik hier voor informatie over  IDD.

Via onze duikopleidingen willen we ook iedereen bewust maken van het milieu en de schitterende onderwaterwereld en ervoor zorgen dat dit ook in de toekomst zo blijft. Het "Peace on Reef" teken staat voor: Geniet door ernaar te kijken en niet door het aan te raken (Look, Don`t Touch). Dit is ter bescherming van de onderwater-wereld en van jezelf. Door iedereen bewust te maken van het vele moois onder de waterspiegel, neemt het respect en de bewondering van de natuur toe en wordt er voorzichtiger mee omgegaan.

Help ook mee de natuur te beschermen door melding te maken van overtredingen.