Duikcentrum Dolfijn biedt je behalve het halen van je wereldwijde duikbrevet nog tal van andere mogelijkheden. Buiten onze zeer goede opleidingen ben je bij ons ook aan het goede adres voor al je benodigde duikspullen en accessoires. Wij zijn leverancier van verschillende merken, en in verschillende prijsklasses zodat we voor iedere duiker en voor elk budget een passende duikuitrusting kunnen bieden.

Maar we doen meer,  ook voor het onderhoud aan je duikuitrusting ben je voor zeer scherpe tarieven bij ons aan het goede adres. We hanteren voor normale reparaties maximaal 5 werkdagen. Mochten we hieraan niet kunnen voldoen dan bieden we gratis leenapparatuur aan. Voor het vervangen van je droogpakrits hanteren we 3 werkweken. We doen alles zelf!

Natuurlijk kun je doorduiken met een blazende automaat, een kapot duikpak of andere defecte spullen. Maar wil je dat je spullen lang meegaan en wil je gegarandeerd veilig te water, dan bieden we je de mogelijkheid om een servicecontract af te sluiten, hiermee weet je zeker dat je ademautomaat tegen een zeer scherpe prijs altijd optimaal zal functioneren.

De prijzen van een servicecontract vindt je hieronder:

Servicebeurt 1e en 2e trap € 55,00
Servicebeurt 1e en 2e trap en console  € 59,00
Servicebeurt 1e en 2e trap en octopus   € 62,50
Servicebeurt compleet € 69,00